Somero  Tuotantokausi  1

Uusi sarja kertoo Somerolaisten elämästä ja arjesta. Somerolaiset puhaltavat yhteen hiileen ja ajattelevat tulevaisuudestaan positiivisesti vaikka korona vuosi on ollut raskas. Onko mikään niin kuin ennen vai onko tämä uusi normaali ja miten sitten toimitaan jos on.

Mitäs nyt ? Somerolla eletään normaali elämää, mutta yllättäen arki muuttuu ja aiheuttaa paljon pohdintaa korona uutisten jälkeen. Rajoitukset astuvat voimaan ja toiminta lamaantuu. Miten Somero reagoi.

Uudet tuulet. Rajoitukset alkavat vaikuttaa mutta ei lannistaa. Elämässä on aika ottaa ilo irti uusista asioista, olivat ne sitten vaikka vanhoja.

Työtä ja lomaa. Elämä jatkuu Somerolla. Työtä tehdään normaaliin tapaan mutta korona kummittelee taustalla. On myös aika alkaa viettää pientä lomaa,

Taidetta ja Teatteria. Elämä jatkaa juoksuaan joten on aika antaa Taiteen ja Teatterin virkistää mieltä. Somerolla ei lannistuta tehdään vaikka olisi vaikeaa.

Lähellä normaalia. Korona rajoituksien helpottaminen antaa uutta virtaa. Somerolla painetaan työtä lähes entiseen tapaan, mutta jotain on muuttunut.

Tanssia, säätöä ja remonttia. Ei sitä kukaan aina työtä tee. Somerolla heittäydytään vapaalla harrastuksien ja remonttien pariin. Vapaalla ollessa voi myös saada yllätys vieraita.

Katutansseja ja tonkka keräystä. Somerolla tanssitaan Suomen ensimmäiset korona tanssit. Järjestely aiheuttaa päänvaivaa rajoitus vuoksi mutta se ei lannista. Maitotonkka saa myös uuden tehtävän.

Vauhtia ja tapahtumia. Someron katukuvaan ilmestyy melkoinen lauma äänekkäitä autoja. Mercedes benz näyttää myös mallia kuinka diesel auto saadaan polttamaan kumia.

Miehen saappaissa. Ei tarvitse olla iso todistaakseen kykynsä. Kovaa mennään ja voitto mielessä eikä haavereiltakaan aina voi välttyä.

Elämä jatkuu. Somerolla valmistaudutaan talven tuloon, ajatukset tulevasta kummittelevat mielessä sillä korona aalto voimistuu. Miten tästä eteenpäin.