Somero Tuotantokausi 2

Sarja tuo tullessaan Pekkisen perheen joka on päättänyt muuttaa Somerolle. Espoossa asuvat Juha, Saara ja Jasmin Pekkinen ovat uuden edessä. Espoosta Somerolle muutto herättää tunteita ja odotuksia jotka mietityttää. Miten muutto sujuu ja miten Somero ottaa uudet asukkaat vastaan?

Sarjassa tapaamme myös ykköskaudelta vanhoja tuttuja mutta mukaan tulee myös uusia kasvoja. Mitä heille kuuluu ja miten menee?

Sarjassa seurataan Someron ja Pekkisten perheen tapahtumia vuoden verran johon mahtuu paljon. Maailma muuttui vuoden aikana joka ei ollut vaikuttamatta myöskään Somerolaisiin yrityksiin ja henkilöihin yritysten takana.

Uuden edessä. Pekkisen Perhe on päättänyt muuttaa Somerolle. Mitkä syyt johtivat muuttoon ja mitä ajatuksia muutto herättää, onko luvassa yllätyksiä? Miten Somerolla valmistaudutaan syksyn saapumiseen.

Jakso 2 Uudet tuulet. Rajoitukset alkavat vaikuttaa mutta ei lannistaa. Elämässä on aika ottaa ilo irti uusista asioista, olivat ne sitten vaikka vanhoja.

Tervetuloa ! Pekkisen perhe saa yllättäviä vieraita. Somerolta löytyy myös kummeja niin setiä kuin tätejä. Mitä nämä kaupungin kummit ovat ? Somerolla valmistuu kontteja oikein urakalla ja vaikka mihin käyttöön, eikä Somerolla ole unohdettu myöskään Rauli Badding Somerjokea.

Joulu alkaa kolkutella myös Somerolle. Joulupukki ja Jugebox expertti hoitaa omia asijoitaan. Motogross pyörät saavat talvella huoltoa ja uusia osia. Talvesta huolimatta jäätelö on kovassa huudossa. Tuula Saarelalla riittää edelleen virtaa lasitöihin.

Kevään saapuessa Somerolla liikuntakipinät syttyy paikassa jos toisessakin. Kevään myötä alkaa myös suunnitelmat pulpahdella pintaa, kesää varten. Yhteiskunnallisten asioiden hoito juoksuttaa kuitenkin Jani Kurvista siihen malliin että kesää ei kerkeä odotella.

Kesä on saanut Somerolaiset valmistautumaan lomien viettoon. Kesä tuo myös tapahtumia ja kulttuuria joita Somerolla innolla vaalitaan. Eikä kesällä myöskään selvitä ilman uusia hankintoja.

Juhannusta odotellessa. Somerolla valmistaudutaan juhannukseen, Hiidenlinnassa kiire painaa päälle sillä avajaiset kolkuttavat porteilla toki paljon työtä riittää vielä muillakin ennen keskikesän juhlaa.

Seikkailua ja videotuotantoa ! Yrittäjän elämä on jatkuvaa luovuuden etsimistä.Somerolla yrittäjät, löytääkin moninaisten eri askareiden ympäriltä. On osattava muutakin kuin pyörittää kynää. Pekkisten tutustuminen uuteen kotikaupunkiin jatkuu.

Pyykit pyörii ja kuula lentää. Urheilukentän laidalta löytyy yllättävä kuulan työntäjä, ylipalomies valmentajan valmennuksesta. Pelastuskoirat saavat harjoitusta Somerolla joka on Tuula Saarelan rakas harrastus. Pyykit pyörii ja kuula lentää. Sähkön hinta on pistänyt Jani Kurvisenkin miettimään milloin pestään pyykit.

Kesä alkaa lähestyä loppuaan. Hiidenlinna valmistautuu kauden loppuun. Lindströmin perheen kisat alkaa olla loppusuoralla. Pekkiset pohtivat ensimmäistä vuottaan Somerolla, Jani Kurvinen virittelee vaalikonettaan.